Mini Nursery Tiara Salju ini diusahakan oleh Puan Ayu Laila Binti Ismail yang juga merupakan usahawan Pusat Internet Tebuk Haji Yusuf. Mini Nursery ini menampilkan pelbagai jenis-jenis pokok dan juga herba diantaranya Bayam Brazil, Rumput Siti Khadijah, Bunga Harum Sundal Malam dan lain-lain. Sistem hidropot juga disediakan sesuai untuk pelanggan yang berkerjaya dan tiada masa untuk menjaga pokok ataupun kepada yang tinggal di rumah flat atau sebagainya. Sistem hidropot ini cuma perlu kaedah yang senang iaitu isi tanah, baja dan air sahaja.

Kebanyakan tanaman pokok dari nursery ini adalah untuk tujuan rawatan kesihatan seperti rawatan kanser, buah pinggang, kencing manis, migrain dan sebagainya. Harga yang ditawarkan berpatutan mengikut harga pasaran.

Dahulunya operasi mini nursery ini diuruskan oleh Puan Ayu Laila di rumah beliau dan melalui penghantaran. Kini beliau telah membuka sebuah mini nursery baru yang bertapak di dalam kawasan Mydesastay Tebuk Haji Yusuf. Pelbagai lagi jenis bunga-bunga yang boleh didapati disini. Nursery ini seperti nursery di dalam taman. Pengunjung Mydesastay boleh mengunjungi nursery ini dan berswafoto sambil menikmati kecantikkan bunga-bunga disini. Operasi bermula pada pukul 10 pagi sehingga 5 petang